dijous, 20 d’abril del 2017

Salvador MACIP a l'INS s'Agulla de Blanes

Avui ha vingut el polifacètic blanenc, en Salvador MACIP.  Va nèixer a Blanes i va estudiar medicina, com el seu pare, però mai ha exercit la medicina assistencial, sinó que s'ha dedicat a la investigació mèdica, primer a New York (USA) i ara a Leicester (UK). Des de ben jove que escriu, gaudeix escrivint així que, a més d'investigador mèdic i pare de família, és escriptor. Escriu sempre que té alguna estona lliure, a vegades escriu sol i d'altres en parella, i ha guanyat diversos premis.


Ha vingut a parlat amb els nostres alumnes de 2n d'ESO sobre la seva novel·la Ullals, que ells s'han llegit. Han escoltat atentament com idear una història i com escriure a quatre mans, quins són els seus referents tant en el món de la literatura com en el del cinema i els còmics, li han fet preguntes interessants i han vist el trailer de una hipotètica pel·lícula sobre el llibre.

Els alumnes de 4t d'ESO i de batxillerat de la branca científica també han pogut gaudir de la vessant científica de l'escriptor, en una conferència que els ha fet sobre el que investiga actualment sobre el càncer i sobre l'envelliment.





GRÀCIES PER LA TEVA GENEROSITAT, SALVADOR MACIP, FINS A LA PROPERA!!



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada